Tomorrow is ·on

E.ON Power Plants Belgium behoort tot de Duitse E.ON groep en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, realisatie, financiering, bedrijfsvoering en optimalisatie van installaties voor de lokale productie van warmte en elektriciteit, hetzij gecombineerd als warmte-krachtkoppeling. Als multidisciplinair team met maatschappelijke zetel in Mechelen (België) zijn wij het eerste aanspreekpunt voor klanten in de Benelux met een stoomvraag vanaf 10 t/h, restwarmte vanaf 10 MWth of een elektrisch verbruik vanaf 10 MWel. Onafhankelijk van het projecttype en -formaat vinden wij een passend team met lokale competenties en de noodzakelijke expertise. Samen CO2-neutraal worden en de uitdagingen van de toekomst aanpakken is onze missie. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voordelen van samenwerking

Gespecialiseerde energiepartner

Met meer dan 20 internationale referenties binnen de groep geniet u van onze expertise en ervaring in lokale energieproductie. Daarbij zijn wij ook gespecialiseerd in bijzondere technologieën, zoals restgasverbranding, bevoorradingszekerheid en alternatieve brandstoffen.

Geïntegreerde energie-oplossingen

Onze klanten profiteren van energie-oplossingen die over de complete levenscyclus inclusief onderhoud en bedrijfsvoering worden geoptimaliseerd. Daarbij nemen wij indien nodig ook een gedeelte van de elektriciteit af en participeren in wet- en regelgevingsrisico’s.

Dynamische teamaanpak

Door interdisciplinaire expertise, overzichtelijke teamgrootte en een vlakke hiërarchie kunnen we als dynamisch team snel en flexibel inspelen op de wensen van de klant. Daarbij is de E.ON groep natuurlijk altijd de achterliggende sterke financiële partner.

Asset management & optimalisatie

Over de gehele contractuele duur geniet u van garanties op rendement, productie en beschikbaarheid van de installatie. Het snel reageren op marktveranderingen en het continue optimaliseren is onze kerncompetentie en resulteert in extra klantenvoordeel.

Meet the team

Ontmoet het team en neem meteen contact op!

Onze klanten

Leer meer over de energie-oplossingen bij onze klanten

Onze oplossingen

Ontdek onze energie-oplossingen