Lokaal energie produceren

Een investering in de toekomst

Uw betrouwbare partner in energie

Als bedrijf probeert u voortdurend duurzamer en efficiënter te produceren. Zo overweegt u met de lokale productie van warmte en elektriciteit CO2-emissies en energiekosten te reduceren. Eenvoudige doelstelling ... maar een grote uitdaging!

Naast technische expertise is kennis op gebied van wet- en regelgeving, lokale energiemarkt, onderhoud en bedrijfsvoering essentieel om succesvol innovatieve energie-oplossingen te implementeren. Een uitdaging die door de energietransitie steeds complexer wordt. Met E.ON heeft u een competente partner gevonden, die energie-oplossingen op maat voor klanten uit o.a. de chemische, voedings- en papierindustrie aanbiedt.

Dit kan variëren van de lokale productie van warmte of elektriciteit, hetzij gecombineerd als warmte-krachtkoppeling (WKK), op basis van aardgas, waterstof, biomassa en andere brandstoffen. Daarbij biedt E.ON het totaalpaket aan, inclusief ontwikkeling, realisatie, financiering, onderhoud, bedrijfsvoering en voortdurende optimalisatie. De klant en de haalbaarheid van het project staan altijd centraal, met de doelstelling samen CO2-neutraal te worden!

Klanten en energie-oplossingen

Oleon

Oleon

Promat

Promat

Dow

Dow

Deze klanten hebben hun energieproductie reeds met E.ON geoptimaliseerd.

Bent u benieuwd met welke oplossingen?

Oplossingen voor een duurzame toekomst

Veel klanten hebben we reeds kunnen overtuigen van warmte-krachtkoppeling, energie-efficiëntie, flexibiliteit, waterstof, e-boiler tot energieterugwinning en dit steeds op basis van een haalbaarheidsstudie met als missie de duurzame productie van energie voor het productieproces.

Neem contact op

Wilt u weten hoe wij samen uw energievraag en -productie kunnen optimaliseren? Neem gerust contact op.

Op basis van een grondige analyse maken wij voor uw productielocatie graag een kostenloze en vrijblijvende offerte.